Díjszabás

Egyéni terápia

Pszichológiai vagy Coaching

25 000Ft/alkalom
  • Sématerápiás szemlélet
  • Személyes vagy online (Zoom)
  • 50 perc időtartam

Díjazás kialakítása

A szolgálatásaim díjazását a munkám színvonalának és hatékonyságának függvényében alakítottam ki. Hivatásomat igyekszem a legmagasabb szakmai sztenderdek szerint ellátni, több mint 5 millió forintot költöttem eddig a saját önismereti fejlődésemre és a terápiás képzésekre, folyamatos szakmai szupervízióban veszek részt a munkám színvonalának fenntartásának érdekében. Az irodám a II. kerület bel-budai részén található, nincsenek más szakrendelések, így elkerülhetőek a más kliensekkel való kellemes találkozások.
Az árakat tekinve 12.000 – 40.000 forint között van egy terápiás alkalom Budapesten, aki ennél kevesebbet kér, az elképzelhető, hogy nem rendelkezik a megfelelő szakmai tapasztalattal vagy képzettségekkel.

Időtartam

Az időpont egyeztetése előzetes bejelentkezés alapján történik..
Egy ülés időtartama 50 perc. Késés esetén is a megbeszélt időpont végén fejezzük be az alkalmat.
Az első 3 találkozást nevezzük “első interjúnak”, ahol a problémáid minél részletesebb megismerése és terápiás céljaid kidolozása történik, mindeközben Te is tapasztalatot szerezhetsz a pszichológiai konzultációról illetve a velem való munkáról. Ez még nem jelent feltétlenül elköteleződést.  Ezt követően együtt dönthetünk arról, hogy belevágunk-e a közös munkába.

Fizetés és lemondás

A fizetés az első találkozással történő megbeszélés alapján, alkalmanként, a találkozás végén, készpénz formájában történik, online találkozás esetében a megbeszélt időpont előtt átutalással szükséges rendezni. Egy megbeszélt időpont díjtalan lemondására a konzultáció előtt legkésőbb 48 órával van lehetőség sms-ben vegy e-mailben. Amennyiben az ülés megkezdése előtt 48 órán belül értesít a lemondásról, úgy a kimaradt alkalom díját meg kell téríteni.

Nem tudod, hogyan tovább, merre indulj el?

Ha úgy érzed, hogy szükséged van pozitív változásra várlak budapesti irodámban vagy online. Keress bizalommal!