Business Coaching

Sikeres vagy, de szeretnél még sikeresebb lenni?

A business coaching leggyakoribb témái

Miben tudok segíteni Business Coachként?

Üzleti coachként leginkább olyan vezetőknek és szervezeteknek tudok segíteni, akik szeretnék jövedelmezőbbé tenni a vállalkozásukat, növelni a szervezetük hatékonyságát, vagy csökkenteni a magas elvándorlást és növelni a munkavállalói elégedettséget.

Mikor érdemes coach-hoz fordulni?

Leginkább akkor, ha új lendületre van szükséged, a régi, megszokott megoldásaid már nem vezetnek előre, szeretnél fejlődni, növekedni és új célokat megvalósítani.

Olyan élethelyzetekben is érdemes coachingot igénybe venni, amikor nagyobb változást szeretnél megvalósítani, és azt gondolod, ehhez jól jönne egy külső „edző”, aki segít áthidalni a nehézségeket.

Hogyan működik a coaching?

A közös munka során abban tudlak támogatni, hogy katalizáld az ambiciózus céljaid és előmozdítsd azok megvalósítását, amelyek által maximalizálhatod a saját és vállalkozásod fejlődését, fejlesztheted a saját hatékonyságod és kreatív problémamegoldó képességed.

A coachinggal többre juthatsz, mintha csak önállóan próbálkoznál, ugyanis objektív visszajelzést kapsz, felszámoljuk az előtted álló akadályokat, folyamatosan tanulhatsz a sikerekből és a kudarcokból egyaránt. 

A coachingnak, ahogy a pszichológiai tanácsadásnak is része az önreflexió és a tudatosítás növelése, de a munka nagyobb része a célok eléréséhez vezető tettek megvalosítására, a tanulságok feldolgozására és a sikerek megünneplésére fókuszál.

 
Blog

Legújabb írásaim

Pszichológiai cikkek, amelyek révén közelebb kerülhetsz önmagadhoz; tippeket nehéz helyzetekre.