Párkapcsolat & Család

Szeretnél minőségi kapcsolatokat kialakítani?

A legyakoribb témakörök

Miről szól a kapcsolati konzultáció?

A stabil és egészséges kapcsolatok, legyen az romantikus, családi vagy baráti, elengedhetetlenek boldogságodhoz. Azonban mindenki életében előfordulhat olyan időszak, hogy valamiért nem a legmegfelelőbben alakulnak ezek a kapcsolatok, és szenvedést okoznak. 

Mikor érdemes igénybe venni?

Előfordulhat, hogy magányosnak érzed magad, és szeretnél párkapcsolatot, de hosszú ideje nem jön össze. Lehetséges, hogy párkapcsolatban élsz, de valami nincs rendben. Esetleg túlságosan féltékeny vagy a párodra. Mindig ugyanazokat a játszmákat ismétled a párkapcsolatokban. Esetleg szeretnél kilépni a már nem működő, mérgező kapcsolatból. Esetleg a szüleiddel vannak konfliktusaid. Túlságosan uralkodnak rajtad vagy nem tudsz róluk leválni.

Hogyan működik a konzultáció?

A konzultáció során leginkább arra fókuszálunk, hogy felfedezzük azokat a sémákat és mintázattokat, amelyek a problémát okozzák, és lehetséges, hogy ezek a problémák megismétlődnek az életed több területén. A cél ezen mintáknak a tudatosítása és átdolgozása, majd a kívánt viselkedésváltozás elősegítése annak érdekében, hogy egészségesebb módon kapcsolatba tudj kerülni a magaddal és szeretteiddel.

 
Blog

Legújabb írásaim

Pszichológiai cikkek, amelyek révén közelebb kerülhetsz önmagadhoz; tippeket nehéz helyzetekre.