Karrier Coaching

Érezted már valaha úgy, hogy elakadtál? Hogy igazából te magad vagy az akadály? Légy az, aki lehetnél!

Mikor érdemes karrier coachingot igénybe venni?

Honna tudhatom, hogy karrier coachingra van szükségem?

Ha lelassulsz egy kicsit, és befelé figyelsz, akkor érdemes átgondolni az alábbi kérdéseket: Vajon a munkád inspirál vagy inkább lehúz téged? Tudsz-e növekedni és szakmailag fejlődni, vagy csak a tehetséged fecsérled? Kiteljesedettnek érzed-e magad a munkádban vagy céltalanul telnek a mindennapjaid? Ezeket a kérdéseket átgondolva, a belső hangodra figyelve közelebb kerülhetsz saját helyzeted tudatosításához.

Miért érdemes velem dolgozni?

Több mint 7 éves szakmai tapasztalatom van nagyvállalati HR területén. Ebből 4 évet foglalkoztam intenzíven toborzással és kiválasztáással, ahol ezidő alatt több mint 300 ember felvételéért voltam felelős, 7 ország ország , így átfogó rálátást szereztem az álláspiac működésére, és coaching képesítéssel is rendelkezem.
A szakmai pályafutásom során minden évben új felelősségi kört kaptam vagy magasabb pozícióba léptem elő.
A tapasztalataim és a képzettségem révén eredményesen tudlak segíteni a céljaid megvalósításában.

Hogy néz ki a karrier coaching?

A karrier coaching során tisztázzuk a számodra fontos értékeket. Az együttműködésünk során kérdőíveket, kreatív gyakorlatokat alkalmazok, hogy átfogó képet kapj önmagadról.
A gyakorlatok és feladatok segítségével megvizsgáljuk az erősségeid és a fejlesztendő területeid. Segítek feltárni azokat az akadályokat, amelyek hátráltatnak abban, hogy megvalósítsd a céljaid.
Ezt követően meghatározzuk a munkával kapcsolatos terveid, majd kidolgozzuk a megvalósítható akcióterveket, amely kivitelezésében kihívások elég állítalak, támogatlak.

Blog

Legújabb írásaim

Pszichológiai cikkek, amelyek révén közelebb kerülhetsz önmagadhoz; tippeket nehéz helyzetekre.